ÄLSKA VÄDRET

Dagens val. Det var super länge sen jag tog outfit bilder, så jag kände att det var dags nu.
Jag bloggar lite när jag känner för det, och när jag har något att blogga om eller om jag har några bilder.
Haft prov i matte idag, hoppas att det gick bra. Tror inte att det gick super dåligt iallafall trots att jag inte har tränat nånting på det.
Har träning sen ikväll, i det här varma vädret! Har gått i linne och shorts hela dagen, t.o.m det var nästan för varmt. Men det blåser lite, och det behövs verkligen. Älska vädret helt enkelt!
Var ute och fota lite förut. Nu ska jag äta!

NEED A BREAK..?

Jag är sämst på att blogga nu, både uppdateringen och inläggen.
Men ärligt talat så har jag tappat lusten totalt till att blogga, varför bloggar jag egentligen?
Har inga bilder heller för den delen just nu, och kul att kameran dog precis när jag skulle ta andra kortet på konfirmationen idag. På tal om konfirmationen så har jag varit borta hela dagen, kyrkan i 2,5 timma, sen åt vi och fika hos min kusin. Åkte hem därifrån rättså sent också.
Men det har varit jätte trevligt! Lite tjurig för att kameran dog men.. Skulle tänkt på och ladda den igår kväll.
Menmen, så är läget.
Jag tycker det är roligare att blogga på sommaren, då det händer saker. Nu är det så tråkigt väder och det finns inget kul att ta kort på.
Funderar på att ta en bloggpaus, så får jag se när jag kommer tillbaka, om jag ens gör det.
Men jag säger till när jag tar paus isåfall!

MY BROTHER

Foto: jag

Det lär bli en kanon lördagkväll. Underbart god mat, jordgubbar och massa gott. Ikväll jäklar ska jag frossa chips asså! Haha nejdå.
Har varit en redigt bra dag, träffat en del saknade goda vänner. Var ju som sagt på klassfotbollen idag.
Har blåst som sjutton bara, men bättre det än ösregn som det var förra året då jag var med och spela. Är dock för gammal för att få spela den i år tyvärr.. Ska nog bada badtunna sen också.
Imorgon skulle jag spelat A-lags matchen mot Vinninga. Men jag kan inte, åh!! Ska ju på konfirmation.
Men det blir nog kul det med, förhoppningsvis. Jag hör av mig sen!

-

Hej på er. Match ikväll, är rättså taggad faktiskt. Kunde vart bättre, hehe.
Min syster och hennes klass åker till Liseberg idag, och hon säger att hon ska åka Atmosfear.. We will see.
Har inte mycket att säga, hörs senare.

HÄRLIGT TJEJER

Är hur trött som helst så jag bloggar lite snabbt nu sen ska jag gå och lägga mig.
Underbart att vakna upp imorgonbitti och tänka att det är skola, sen komma på att jag kan somna om och sova några timmar till. Ska nog ställa klockan faktiskt, och göra så precis som jag skrev.
Har B-lags match imorgon kväll. Spela ju match med vårat F15 idag, vinst med 8-4. Grymt bra spelat tjejer!
Kolla nyss på Big Brother med. Vilken jäkla känsla man skulle få om man körde "freeze" grejen och så blundar man sen när man öppnar ögonen så står ens syster framför en. Precis det hände ju Sara förut.
Nej nu går jag faktiskt och lägger mig. Godnatt!

HEEEEEELG!

Hinner inte blogga så mycket nu. Ska packa och äta till matchen som spelas ikväll.
Har helg nu också, lediga imorgon. Riktigt nice!
Hade Afrika dag i skolan idag, rätt långtråkigt. Slutade dock en halvtimma tidigare, det är ju ett plus iallafall.
Hörs ikväll efter matchen skulle jag tro, annars hör jag av mig imorgon.

YUMMIE

Kexchoklad hallon! Foto: jag

Gjorde kladdkaka förut, det blev nog världens mest misslyckade.. Ja, om man ens kan kalla det kladdkaka. Vill nog hellre kalla det skräp.
Hade ingen kakao hemma så jag tog Oboy istället, tänkte att det funkar väl säkert lika bra det. Visst luktade det ljuvligt när den väl var i ungnen. Det första problemet sen var att jag antingen hade för mycket smet eller så la jag upp det fel på plåten eller något, för det svämmade över plåten.. Tror det eller ej.
Det andra problemet var att jag inte skulle ha tagit Oboy, det smakade skit. Tänker inte ta en bit till av den kladdkakan. Fick dock inte i magen efter pyttelite. Pappa tyckte den var god, kul att nån tycker det iallafall..
Det var min lilla berättelse om när jag baka kladdkaka idag, eller ja. Ska greja lite oså nu, hörs!

BAKE A CAKE

Ska gå ut i köket och baka nu, tror det blir kladdkaka. Ingen mer skoldag för mig denna veckan.
Imorgon räknas knappt, upp samma tid men vi har inga lektioner imorgon. Har Afrika dag, och på fredag är vi lediga kan man säga. Later!

HALF

En halv enkrona. Foto: jag

Glömde ju säga förut hur matchen gick igår. Det gick riktigt bra, vi vann med 7-0. Vi hade kunnat göra ett par mål till om det inte hade blåst så förbannat mycket! Sur som en citron blev jag för jag hade väl kanske 3 skott på mål och 2 st. kunde gått i mål, för dom gick precis mot mål men så ska det ju blåsa, så bollen vänder ju riktning och flyger åt höger istället. Kan man döda vinden eller något? Haha aja. Den är la bra och ha men inte just då iallafall.
Träffade min kära vän Linn som bor där i Järpås, inte träffat henne på flera månader men igår när mitt lag gick ut ur omklädningsrummet så var det någon som ropa på mig, och när jag vände mig om fick jag se att det var hon. Jätte kul att få träffa dig nu igen efter några månader gullet ♥
Träningen gick bra, kändes som den var en kvart nästan bara men. Nåja, sleep tight!

MADE BY ME

Foto: jag
Jag är så sugen på att baka något och bara mumsa i mig sen! Men tyvärr hinner jag inte idag, ska träna lite senare och har en del andra saker att göra. Men imorn så, då jäklar! Tror jag..
Var på teater idag, så vi slapp mer än halva träslöjden. Underbart. Blev klar med den saken som är på bilden idag iallafall. Det är inget speciellt, det vara bara kul att se hur man gjorde en sån så vi testa lite.
Ska käka lite nu, sen fixa mig inför träningen. Ja, vi hörs väl.

FULLT UPP

Hinner inte blogga mer idag än det här inlägget. Rätt som det var så ringde min tränare till mig igår kväll och fråga om jag möjligtvis skulle kunna vara med på A-lags matchen som är idag. Så ja, har samling om 45 min.
Får ta och packa och käka nu. Älskar veckorna som är kvar på skolan nu, får en del lediga dagar och massa chill i skolan. Ye!
Hörs imorgon ♥

VI LEVER

Ja.. Du lilla gubbe som sa att jorden skulle gå under, hoppas du förstår att du hade väldigt väldigt fel.
Liseberg igår var grymt iallafall. Hade skit kul, tack alla! Stackars Olivia som vi tvingade med på Kanonen och vi lurade henne att man blev minst blöt längst fram i Flumeride. När vi kom ur båten så var hon som en dränkt katt.
Haha, men gud så kul vi hade. Fick oss en hel del härliga skratt också. Åkte i stort sett allt. Atmosfear, check!
Det läskigaste med den var ju att när man åker upp så står det en skylt på ett tak "ångrar du dig?"
Och självklart ångra jag mig då, men.. Det var bara att leva med det. Trodde dock att den skulle vara läskigare än vad den var, faktiskt. Köpte helium ballonger och hade sjukt kul med dom, haha! Riktigt kul i bussen också.
Som sagt, tack!
Vaknade runt 14 idag, hes som bare den. Kan inte påstå att jag mår sådär jätte bra heller.
Men det funkar. Hemma själv nu och några timmar framöver skulle jag tro. See you later!

APELSIN KROKANT

Foto: jag

Har lite bildbrist nu så jag tog någon bild för någon helg sen.
Jösses så fort denna dagen har gått, men det är väl bara bra. Jag gör inget annat än att längta till Liseberg nu!!
Det ska bli såååå kul. Bara att det är Göteborgs varvet imorgon och det är över 30 000 pers, och dom har gratis inträde till Liseberg. Alla drar väl inte till Liseberg, men det blir nog rättså mycket folk där.. Vi får väl se hur mycket vi får åka. Skulle inte förvåna mig om det står "2 tim kö" på Atmosfear osv.
Men det ska ju bli fint väder också och det är ett härligt gäng som ska dit, så vi får väl ta och chilla annars bara. Funkar ju det också :)

JA, DET ÄR EN RIKTIG

Foto: jag

Ska lägga mig och kolla på Big Brother nu. Men innan det kan jag säga att träningen var riktigt rolig och sjukt jobbig. Rätt chill att vi ska kolla på film på hela NO lektionen imorn. Godnatt!


SOMEONE LIKE YOU

Drar och tränar sen, tror jag. Så jag bloggar inte ikväll sen. Redan fredag imorgon, och snart bara en dag kvar till Liseberg då!!!!
Nåja, har inte mycket mer att säga. Hörs!

STRONG

Foto: jag

Kort skoldag. Match senare mot Råda, dom är serieledare för tillfället.. Hm, vi måste ta dom tjejer!
Min systers och hennes klass har deras Engelska brevvänner hos dom nu. Vi ska inte ha någon som bor hemma hos oss, haha tur det. Har ingen lust med det ärligt talat.
Aja, ska käka lite nu. See ya!

PAIN PAIN PAIN

Åh, vad jag hatar bedövning! Eller ja, det är väl bra men inte så jätte kul efter.. Har varit hos tandläkaren idag, fick sluta drygt en timma tidigare ifrån skolan.
Ni kanske undrar varför jag är hos tandläkaren 2 dagar så tätt intill. Men förra veckan drog jag ju ut en tand och idag så har jag lagat en tand. Vet inte hur många gånger min tid för lagning har blivit avbokad, haha skulle laga i februari egentligen. Men min förra tandläkare har antingen blivit sjuk eller inte kunnat osv.
Har haft hålet väldigt länge, sen förra året. Så hålet har blivit djupt, så ska dit i Augusti igen och fortsätta laga. För dom kunde inte göra mer nu då hade det blivit rotbehandling och det vill dom inte göra på unga personer.
Jaja, nog om det. Får inte äta något än på länge. Men jag är ju vrålhungrig...

SPLASH

Foto: jag

Big Brother snart, woho!! Ganska tråkig måndag kväll, men snart kommer det roliga. Inte gjort ett piss, och jag kom just på att det kan vara en aning bra om jag tränar lite på Tyska glosorna oså..
Menmen, jag säger godnatt. Hörs imorgon ♥

BUTTERFLY

Foto: jag

Måndagen redan över, eller ja, skolan. Ingen träning eller något idag, tur att vi inte har det på måndagar.. Faktiskt. Det är den dagen man är som tröttast och man hänger inte med. Så är det för mig iallafall.
Hade en riktig myskväll igår med familjen. Rabarberpaj, chokladpudding, chips, popcorn & dipp. Mmmmmm!
Och tv tittande. Sverige-Finland såklart. Men ja, vilken match alltså.. Synd att Sverige gav upp i slutet. Det bara rann in mål efter mål efter mål från Finland. Nåja.
Bye!

BOKEH

Foto: jag

Lika tråkig söndag. Regnigt osv.. Sverige kom ju 3:a igår i ESC. Helt sjukt ju, dock gillar jag inte Saade men coolt att Sverige med den låten kom 3:a. Själv tycker jag att Ungern är bäst!
Ska nog käka mat snart, min mage skriker efter mat. C u



TACOS OCH TÅRTKÄK

Foto: jag

Godkväll. Har bara suttit inne och haft ur tråkigt hela dagen. Helt plötsligt blev det dåligt väder och börja regna idag. Var ju fint när jag gick upp.
Ska kolla lite smått på ESC nu, har bara hört Ungern.. Haha, och jag älskar den låten!!
Later!

LÖRDAG

Bär. Foto: jag
Lördag, och jag har ingen aning om vad dagens/kvällens planer blir. Men jag antar att jag är hemma hela dagen.
Har ingen direkt lust att göra något annat heller.
Käkar godis, lyssnar på musik och massa andra sysslor på datorn. Ska kolla på 90210 nu, bye!

FREDAG DEN TRETTONDE

Foto: jag
Kan skriva lite mer om dagen nu. Alla åkte hem för ett tag sen men min morbror åkte precis hem.
Cykla fram med syrran och brorsan förut och köpte godis. Fick en sån där.. Ja, vad det nu heter, men att man blir sugen på godis helt plötsligt sådär bara.
Aja, hade shorts idag och det var ju inte så jätte smart. Sista lektionen ösregnade det och haglade, och vi skulle ut och gå. Men vi stog i dörröppningen bara, haha. Cyklade hem sen.
Hoppas att det är fint väder imorgon. Har ingen aning om vad som händer denna helgen, blir väl bara att ta det lugnt antar jag. Var ett tag sen jag gjorde det nu när det är fullt upp hela tiden.
Någon som har haft riktigt otur idag förresten? För mig har det varit en vanlig fredag bara, tur det.
Nåja, vi hörs imorgon. Godnatt ♥

SLÄKTKALAS

Jordgubbar och grädde♥ Foto: jag
Har släktkalas nu så ska stänga av datorn nu men jag bloggar lite snabbt innan.
Äntligen helg! Och imorgon är det bara en vecka kvar till Liseberg. Wihooo!
Hörs senare.

GRATTIS BRODER

För det första, grattis till min lillebror som fyller år idag! ♥
Har så otroligt ont i munnen, speciellt i gomen/gommen (?). Aja, är iallafall super glad för klänningarna kom hem idag. Och jag har bestämt mig för vilken jag ska ha, och den får ni se den 17 juni. Hihi.
Räknade ut på matten hur många dagar och veckor det var kvar till sommarlovet. Slutar vecka 24 och det är vecka 19 nu. Och vi har bara 17 skoldagar kvar, iallafall vi. För vi har massa andra dagar i skolan som vi inte ska jobba på. Ja, vad har jag mer att säga tro..? Just det, våran matte lärare sa att vi inte kan ha matte provet det datumet som är sagt heller, så vi kanske inte får något matte prov innan sommarlovet för vi hinner inte med det. Yeeeeeey!
Var och käkade framme i Vara förut. Åh, så gott med pizza!
Har varit duktig och pluggat inför SO provet imorgon och inför om NO provet imorgon med. Så jag behöver inte plugga något mer till det nu tycker jag. Lateroo!


WHAT ARE WORDS

Sitter och lyssnar på denna sjukt underbara låt! (länk till spotify)
Klicka här för att se musikvideon (länk till youtube)
Ni har säkert hört och sett den, men jag var bara tvungen att blogga om den alltså. Den är så sjukt vacker!
Och sicken kille.. Han har gjort en låt till sin blivande fru, dom skulle gifta sig inom kort, men hon var med i en bilolycka och dog precis innan.

ÄNTLIGEN

Foto taget förut.
Kan säga det att jag har äntligen hittat klänning till skolavslutningen. Eller ja, rättare sagt, klänningar.
Har beställt hem 2 st från Nelly, och dom kommer kanske imorgon eller i övermorgon. Älskar deras leveranstid!
Plus att det är fri frakt just nu. När jag har valt vilken klänning jag vill ha så vill ni allt att jag ska visa den va?
Hehe, men nix. Ni får se klänningen den dagen skolavslutningen är! :)

STACKARS MIG

Sitter här och tycker synd om mig själv, har ingen känsel i hela vänster kind och halva läppen.
Är bedövad förstår ni, har varit hos tandläkaren och dom drog ut den tanden som var lös men inte ville lossna. Och den andra tanden hade liksom kommit fram under där så den var tvungen att åka bort!
Match ikväll, får inte äta på ca en timma. Surt! Men jag hinner äta sen innan jag åker så det är lugnt.
Vi möter Skara, denna gången krossar vi dom tjejer!
Ska plugga lite nu, hörs!

HÄRLIG EN

Det var jätte bra det vi lyssnade på. Han berättade vad han har gått igenom i sitt liv, och allt var i stort sett fotboll då. Han bestämde sig över en natt när han var sisådär 5 år att han ville bli fotbollsproffs. Och han lyckades, nästan.
Han ville bli fotbollspelare i Italien, i Milan. Men han kom till Inter istället. Dock inte i landslaget.
Sen blev allt en mardröm, det ledde till självmordsförsök. Det finns en bok som han har gjort, han skrev den 2006 och den kom ut 2007. Vet tyvärr inte vad den heter, men han heter iallafall Martin Bengtsson.
Åh gud vilken härlig kille, han har humor kan man verkligen säga!
Nåja, ska kolla på Big Brother nu. Hann plugga lite SO när jag kom hem också. Prov på fredag i det.
Och jag har omprov.. I NO, på fredag också. Hörs imorgon. Godnatt! ♥


DETTA VÄDER ALLTSÅ!

Kan inte ladda upp bild nu så det får bli bildlöst. Varför kan det inte bara alltid funka? Aja.
Ska till Folkhögskolan sen och lyssna på en kille, ska dit med laget så det handlar om fotboll.
Hinner nog sitta vid datorn lite ikväll tror jag.
Ja, en dag fylld med solstrålar. Riktigt varmt har det varit, och är fortfarande. Linne och shorts, check!
Vi hörs!

KORT KORT

Foto: jag

Bloggar lite snabbt nu. Bra dag, blir en bra kväll. Har precis packat och ska nu äta innan vi drar till samlingen för matchen. Tagga tjejer, det här tar vi! Vi möter JK10.
Hemma sent, hörs imorgon!

JOHANNESVIK.. UNGEFÄR

Foto: jag
Åh, denna veckan som kommer nu, jag vill bara att den ska vara över så fort som möjligt.
Har massor att göra den här veckan, börjar få panik för jag har inte hittat något att ha på skolavslutningen än.
Svenska läxan går inte sådär jätte bra, ska skriva en berättelse med massa uttryck i och det ska ju passa in också.
Idiotiskt. Har dubbelt dubbelt dubbelt så mycket mer saker att göra asså. Åååååh!
Som ni kanske märker då, jag kommer inte ha så jätte mycket tid till datan den här veckan då.
Har match sen, lite bråttom till det med. Har nånting med fotbollen hela veckan förutom fredag.
Kan iallafall säga att min morfar fyller år idag, och jag kan tyvärr inte komma och fira han pga matchen.
Men hinner åka och säga grattis iallafall.
Nu måste jag dra. Hörs nån gång.

DEAD

Dead snake. Foto: jag

Kan ju visa denna *host* skönheten som jag såg på kusten när vi var där senast. Det är alltså en mosad orm som låg i vägkanten där alla människor går förbi. Haha, var bara tvungen att ta kort.

STRAWBERRY CHEESCAKE & BLUEBERRY MILK

Foto: jag

Nya choklader, säger man så? Och är dom nya förresten? Har aldrig sett dom förut iallafall. Fick se dom idag på ICA och sa till pappa att dom här testar jag.
Tummen upp för Blueberry milk och halva tummen upp för Strawberry cheescake. Den smaka sådär, funkar iallafall.
Nåja, vad händer ikväll folk? Själv blir det en far och dotter kväll som sagt. Ska grilla kött och lite sånt.
Kanske ska va lite med Gabriella sen med, om vi hinner.

21 MAJ YEEEEEE

Hemma själv just nu. Pappa cyklar. Musiken på högsta volym, yes!
Den 21 maj blir det riktigt kul för min del. Ska till Liseberg med Torsbo, hänger där med några goa människor.
Äntligen börjar det bra vädret komma igen, det senaste har det ju bara varit regnigt och kallt. Men nu är det nästan 20 grader ute och solen lyser. Så jag ska dra ut nu. Ciao!

LIVING LIFE

Jag. Foto: syster

Efter att ha tränat så kommer pappa snart hem med pizzor. Mums! Min mage skriker efter mat.
Har inte haft tid till att sitta vid datorn idag. Direkt efter skolan så stack jag hem och gjorde i ordning mig och sådär, sen åkte jag på träning. Kollade lite på herrarnas match efter och hade ett kort spelarmöte.
Ja, vad händer ikväll då.. Ingenting antar jag, blir en hemmakväll med pappa och brorsan. Mamma och syrran har åkt till kusten och stannar där över helgen. Imorgon är jag och pappa hemma själva, min bror ska på ett litet träningsläger. Match på söndag också, bortamatch.
Nej, nu ska jag smaska på min pizza!

AWESOME DAY

Hellu. Rättså skön skoldag, blev ingen tyska och inget ap. Wiho! För vi skulle gå till konserthuset och kolla på en föreställning. Och den var ganska bra faktiskt, vid vissa tillfällen tyckte ju såklart killarna att det var bäst..
Haha. Nåja, ska käka lite nu sen ska jag göra klart NO frågorna som vi har tills imorgon.
Later!

STUDY STUDY STUDY

Måste verkligen plugga matte nu. Läxa och diagnos ska in i morgon och jag har inte gjort något av det.
Träning sen ikväll, bloggar inget ikväll alltså.
Nej men nu måste jag sätta igång. Förresten så snöa det igår, helt otroligt. Men det försvann direkt som tur va. Och imorgon och helgen ska det bli fint väder. Yes!

TISDAG

Måste plugga som satan nu, har en hel del saker att göra. Men jag säger såhär för mig själv hela tiden "äh, jag gör det senare"...
Inte hänt mycket idag. Har ingen träning idag heller, har tisdagens träning på fredag istället. Match på söndag, kommer inte ihåg riktigt vilka vi möter.
Hör av mig!

SOM ETT SVART TÄCKE ÖVER HIMLEN

Foton: jag
Denna dagen är snart över. Jösses så fort det har gått. Dom flesta lektionerna bara sprang förbi!
Nåja, det är ju bara bra det.
Förlåt för att jag aldrig bloggade mer igår som jag egentligen skulle hunnit. Men.. Nu var det så att Gabriella fick damp på Facebook och skrev bl.a att jag skulle kolla ut genom fönstret fort. Så jag gjorde det, så fick jag se ett stort mörker på himlen på ena sidan. Ett stort rökmoln kom från någonstans, resten av familjen var ute och visste allt men jag hade ingen aning om något. Så sa dom att det brinner någonstans. Sprang och hämta kameran och fort ut och ta kort. Sen kom Gabriella också. Vi åkte fram och kolla sen vart det var någonstans. Och det var vid en frigolitfabrik.
Så förmodligen är det någon som har tändt på frigolit. Lågorna var enorma, kom mängder av brannbilar och jag har aldrig sett så mycket folk i Vara en söndagskväll. Haha! Men dom fick det släckt rättså snabbt ändå. Tur att det inte spred sig.
Nog om det. Måste plugga lite sen känner jag.. Vi hörs!

HEM LJUVA HEM

Bild från förra våren. Foto: Gabriella
Mmmmmm. Det luktar underbart. Snart dags för att äta kyckling!
Har tagit massor av bilder i helgen, kan visa några sen eller imorgon. Har varit sådär väder i Kungshamn/Smögen.
I lördags var det varmt iallafall. Och attans, jag som hade tänkt och bada i April, men så kom vi på att det var första maj idag. Då blev jag och mina syskon mindre glada. Men vi bada ändå inte, haha.
Vet inte hur lång tid det tog för mig och mamma att åka upp dit i fredags. Stannade på 2 ställen, och där var vi.. Ja, jag vet inte hur länge.
Stannade på Överby idag på vägen hem. Fick med mig lite kläder hem också, skulle kollat på present till min bror som fyller år snart men det blev lite annat också.
Skola imorgon, åh jag orkar inte! Är redan less på skiten, men det är inte långt kvar till sommarlovet nu alltså. Yes!
Men vi hörs sen.

RSS 2.0