THE END

En bild på Erika och Gabriella när vi tältade.

Jahapp, då säger vi så då.. Dags att säga adjö. Drar till kusten om en stund och det här blir sista inlägget för mig.
Sen så vet jag ju inte om jag kommer starta en ny blogg eller om jag någon gång kommer fortsätta på den här, det får vi ju se. Men jag kommer som sagt inte ta bort den här bloggen, bara sluta blogga. Ni hittar mig på facebook också. - Julia Anna Karlsson
Ni får ha en trevlig midsommar och en jätte bra sommar! Sköt om er. Kram

PACKA PACKA PACKA

Har packat för fullt hela dagen, och jag kan säga att idag är jag verkligen inte på packa-humör!
Har dock bara kläderna kvar att lägga fram, allt annat är klart. Får väl fortsätta nu, hörs sen tror jag.

KLÄNNINGEN


DÄR JA

Bilder som är tagna i skolan på några härliga brudar och en på mig. Ni får se bättre bild på klänningen snart och dom bilderna är tagna här hemma.

VILKET HÄRLIGT VÄDER... ELLER INTE

Sitter hos Gabriella nu, har inte haft tid att blogga idag så jag får göra det lite snabbt hos henne nu. Vi har ju som sagt tältat i natt, konstigt nog så somnade vi någorlunda tidigt, för jag har A-lags match idag.
Är verkligen inte taggad kan jag säga.. Det spöregnar och det är kallt ute. Men men.. Och vi får hålla tummarna uppe att vädret är bra i natt, vi ska ju tälta i natt igen. Har nyss varit framme och ätit italiensk glass.
Men det får räcka såhär nu, hörs imorgon tror jag! Och bilderna var det ja.. Jag får ta det imorgon isåfall, hehe.

VINST

Men för i.... Kan inte ladda upp bilder nu heller! Asså när jag väl verkligen är i behov att ladda upp bilder så går det fasen inte.
Vann matchen med 5-3 iallafall, härligt brudar! Ska dra till Gabriella nu, vi ska tälta inatt. Blir troligtvis så imorgon med, har nyss varit framme och köpt massa gottigheter som förmodligen räcker tills imorgon med.. Hehe.
Jag laddar upp bilderna imorgon, om jag hinner och om det går. Annars någon dag framöver. Ha det!

ÄH, JAG GÖR DET SEN

Hinner inte lägga upp bilderna nu heller, ska göra i ordning mig lite och packa väskan inför matchen som börjar kl 5.
Jag kommer hem runt halv 8 ikväll. Jag lägger upp bilderna ifrån skolavslutningen då!
Har ni tänkt på att jag är jäkligt bra på att skjuta upp saker..? Haha!

MEN DUKTIGT JULIA..

Haha shit vad dålig jag är.. Har glömt av att blogga idag. Dåligt av mig.
Men jag gör det nu, har tränat idag och sen inte gjort ett piss. Skulle fram till en kamratstödjares 25-års fest men jag gjorde aldrig det.
Skolavslutning igår, hann inte ta så mycket kort och vi var inte ens samlade klassvis efter vi varit i Aulan på morgonen. Konstigt, så vi såg knappt varandra tyvärr. Kunde ju inte säga hejdå och sånt heller då.
Tack alla för ett härligt och oförglömligt läsår i 7an. Tänk att man lärt känna så många så väl på så kort tid, och vissa visste man knappt vilka det var innan 7an.
Hinner tyvärr inte visa bilderna idag, gör det imorgon. Eller ja, imorgon och imorgon, idag när jag har vaknat då.
Godnatt!

VÄTTERN

Hinner inte blogga mer idag så jag hinner inte visa några bilder ifrån dagen heller.
Måste sova snart, ska upp ganska tidigt imorn för jag har träning på förmiddagen.
Det har inte heller funkat att redigera bilderna idag heller, så hoppas att det vill funka imorgon.
Ni får då förhoppningsvis se en del bilder och så berättar jag om skolavslutningen imorgon.
Kan säga att jag träffade en väldigt saknad goding på studenten när vi kolla på den i torsdags.
Pappa cyklar vättern nu förresten, han starta runt 11 nu på kvällen.
Godnatt, ha det bra!

SOMMARLOV!

Äntligen sommarlov! Lite trist också tycker jag, kommer inte träffa så många under lovet som sagt. Men jag får göra det bästa utav det!
Jag återkommer senare med lite beskrivning av dagen + bilder.

STUDENTERNAS DAG I VARA

Slutade halv 1 efter vi har städat i en timma och spelat brännboll i nån timma. Slutade med vattenkrig som planerat, skit kul. Dum som jag är så går ju jag förbi den som gärna gör så jag blir pisseblöt, självklart så får jag ännu mer vatten över mig.. Haha, det var riktigt kul iallafall. Det måste vi göra om, fast lite längre krig och lite fler människor! Mer än halva 7an ville ju inte vara med, tyvärr.
Efter skolan åt vi bara lite snabbt sen stack jag hem och bytte kläder och fixa till mig lite bara, sen drog jag fram till några tjejer som väntade på mig så kollade vi när studenterna traskade från Lagman (gymnasiet) till Badhusparken.
Kollade även på dom där och sen när dom åkte i traktorerna.
Imorgon har vi skolavslutning, ska bli så skönt att få sommarlov, även lite tråkigt att jag inte kommer träffa så många över sommarlovet eftersom att jag knappt är hemma.. Får lösa det på något sätt.
Ni ska ju få se min skolavslutnings klänning imorn med!
Nu ska jag raka benen, fixa håret så jag är säker på att det ser bra ut imorgon, fixa ögonbrynen. Ja, sånna små grejer ni vet. Hörs!

2 ÅR KVAR

Foto: jag

Äter glass, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Har match sen ikväll, kommer hem runt kvart i 10, så jag lär inte blogga ikväll. Anledningen till att jag kommer hem så sent är att matchen börjar sent, väldigt sent!
Kort dag i skolan, slutade halv 1 ungefär. Vi slapp sista lektionen då vi skulle haft AP, men eftersom vi inte har något att jobba med så fick vi sluta. Drog till Torsbo efter skolan och kolla på gamla filmer ifrån Torsbo discona för några år sen, haha så kul och kolla på!
Just det, 9orna cyklade ju idag. Eftersom vi går på samma skola så fick vi se dom på skolan istället för på torget (dom kör på båda ställena). Det var skit kul och se! Gick och strosa runt där och bara log och skratta för vilka idéer dom har haft med cyklarna och utklädnaden.
Om 2 år är det vi, fasen vad kul det kommer bli!

CHILL DAGAR KVAR

Har inte lust att blogga så mycket idag, men jag gör ett inlägg iallafall.
Hade vanlig dag i skolan, men nu har vi inga kvar på heeeeela 7an. Rätt chill!
Imorgon cyklar 9orna, har bara 2 lektioner imorn som inte är så jobbiga, förutom tyskan då.. Och vi kanske inte hinner med SO'n. På torsdag ska vi har brännbollsturnering med hela 7an, men vi ska göra det till något annat.. Mohahahaha! Och ah, på fredag är ju skolavslutningen.
Träning sen ikväll, ska käka lite nu. Ha det!

SICKET TJÖT

Borås hela dagen. Kom hem till Vara runt halv 4, då cykla jag hem direkt.
Och vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Jo jag gick och la mig och sov och vakna sen vid halv 8.
Tog med mig hörlurarna och mp4'an ut till altanen och la mig och lyssna på musik. Plötsligt så sov jag tydligen.. Nåja, det var riktigt skönt iallafall.
Hittade ingenting i Borås, verkligen ingenting! Ja, förutom godis och mat. Vi var på Navet en timma, det var faktiskt skit kul där. Sen fick vi tid till ungefär 1,5 timmas shopping. Jag och Sofia letade förgäves efter en skolavslutningsklänning till henne, hittade ingen.. Så hon har nog lite panik nu, vi har liksom skolavslutning på fredag.
Men ändå blev det bara en timmas shopping, för vi gick och leta efter matställe och så åt vi på ett ställe sen.
Sen skulle vi ju hitta alla affärer också, ja vi är ju inte så vana vid att gå i knappt skyltade Borås. Hittade ingenstans, visste inte vart vi var ett tag, dom har ju inte skyltat så jätte bra heller precis.
Haha jösses vad jag klagar. Aja, vi gick in i en klädaffär och det var Gina tricot, det var det enda vi hitta just då.
Sen orka vi inte leta mer, men vi fastnade i en bal/bröllops affär och blev väldigt faschinerade (stavning?) över den, gick där inne ett tag. Haha, fast det var väl ändå ingen större idé, kolla på klänningar som kosta minst 4000:- oså.
Haft kul iallafall, thanku Sofia! ♥
Nu, så drar jag. Hej!

SLEEP TIGHT

Säger godnatt nu, beger mig strax mot sängen. Imorgon väntar en förhoppningsvis rolig dag i Borås!
Godnatt på er. ♥

NORA, DIN LILLE BUSE

Världens sötaste lilla tjej har varit hos oss idag. Hon skulle leka med min lillasyster som är några år äldre än henne.
Haha. Nora, en söt liten 4-åring. Hon brukar vara på kusten hos hennes mormor och morfar som vi umgås med där ibland.
Har fotat Nora jääääätte mycket. Kanske visar någon bild sen.
Ska duscha och fixa lite smått inför morgondagen. Ska ju till Borås med skolan. As nice!

RANDOM BILD

Foto: jag

Bloggar lite snabbt nu, ska ut i solen. Hade en trevlig kväll igår med massa gott.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag, får väl se vad som händer. Hörs!

PINK

Foto: jag

Tycker att Gabriella borde vakna snart, så jag kan komma innan hon drar till Almesåsen.
Har värsta beslutsångesten om jag ska gå eller inte.. Men det lutar åt nej. Har främmat här hemma ikväll och ska käka massa gott. Om vi säger såhär, det är skit väder, det är en stor nackdel för att gå på Björn ikväll.
Ja, men nu kollar jag på finalen av Big Brother som jag aldrig hunnit kolla på, kollat lite småklipp bara och visste vem som vann men inte sett själva avsnittet. Så hejdå!

HEY THERE

Foto: jag

Har tillbringat hela eftermiddagen och kvällen hemma hos Gabriella. Låg bara i sängen och kollade på tv, och så blev det lite osocialt ett tag och vi satte i öronproppar och lyssnade på musik för oss själva, haha!
Men sen så, hittade hennes brev som hon skrev i 6an, alltså för 3 år sen. Hahaha gud vad kul!
Ska sitta här en stund till, sen går jag och lägger mig så får vi se när jag vaknar imorgon. Ska va med Gabbe imorn med innan hon åker på Björn Rosenström som kommer till Almesåsen imorgon kväll. Hade tänkt och dra dit jag med, men jag struntar i det.
Aja, vi hörs. Godnatt!

EN VECKA KVAR

Sitter vid syrrans dator, så det blir ingen bild nu. Ska dra till Gabriella om en halvtimme, synd att det är så tråkigt väder, annars hade man ju kunnat ligga ute och bara må!
Men nu är det så att det har spöregnat i stort sett hela dagen, och mulet som bare den, det var samma igår men det var iallafall varmt då. Nu är det ju kallt också..
Nåja, vi får sitta inne och mysa då. En vecka kvar till skolavslutningen. Det ska bli sååå härligt, men ändå lite tråkigt för jag är ju nästan inte hemma på hela sommaren så jag träffar inte så jätte många. Men en del är ju på kusten, och när Kalles kaviar cup är så kommer det mängder med kompisar!
Avslutar detta inlägget med, ha en bra fredags kväll! :)

GAG GAG

Härlig match, och kom hem med en härlig vinst. Lerig och blöt match, det gillar vi!
Mötte Lif, alltså Lidköping. Vinst med 3-1, rådiggar Emelies snygga mål!
Har käkat, packat upp och gjort i ordning mig för natten. Ska kolla lite på fb oså, hörs imorgon.

UPPBLÅST

Foto: jag

Har proppat i mig en hel del glass.. Lite för mycket.
Hade ju elevens val idag också, ungefär halva skolan var på utebadet, haha. Och vi var några av dom, men det var jätte kul. Badade för fullt, när vi hade gjort i ordning oss och kom ut så sken solen.. Typiskt alltså, annars har det varit mulet hela tiden. Nu är det jätte varmt ute och solen lyser.
Har match sen. Osch, varmt!

SURT!

Foto: jag

Surt att matchen är inställd. Åkte till samlingen och när våran ledare kom så fick vi reda på att matchen var inställd pga översvämning och åska i Ardala. Lite tråkigt, hade ju velat spela match nu!
Menmen, har match imorgon och på torsdag.
Ska snart åka med mamma fram till planerna och kolla när min bror spelar match. Vi hörs!


SNABBT

Bloggar lite snabbt nu, ska äta och packa inför match. Har samling kvart i 5, får skynda mig lite nu.
Måste fixa lite vid datan med, aja. Guuuud så varmt det är ute, rättså härligt med ett litet vattenkrig i skolan då, haha själv akta jag mig, men jag fick en blöt kram..
Måste ha ett stort vattenkrig i skolan någon gång, fasen va kul!
Kanske hörs efter matchen, annars imorgon. Bye! :)

SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON

Har haft en grym helg i Kungshamn! Bloggar mer imorgon, hinner inte just nu.
Kan bara säga- Simooooooon! Jag tycker att rätt person vann Big Brother.

SNART DRAR VI OSS MOT KUNGSHAMN

Kan tyvärr inte ladda upp bilder nu, det funkar inte. Så jag får visa dom på söndag eller måndag.
Vet inte riktigt när jag kommer hem, ska nämligen till kusten snart. Hoppas att detta vädret håller i sig hela helgen!
25 grader, klarblå himmel och strålande sol - kärlek!
Med detta säger jag hejdå och ha en bra helg!

BEN&JERRY'S

Foto: jag

Har haft en skit rolig dag och kväll med Gabriella, som alltid!
Kan säga att jag verkligen rekomenderar den nya Ben&Jerry's. (Finns en till dock) men jag tog den här för den verka godare. Den är lite som Half Baked faktiskt. Fast i den här är det mer saker, man hittar lite olika spännande gottigheter i burken. Jag ger den 4/5 poäng!
Nu, godnatt!

MUMS MED B&J

Sitter ute och käkar Ben&Jerry's med Gabriella. Nice! Vädret har spruckit upp och blivit skit varmt och soligt.
Imorses var det inte så fint väder. Det kommer lite bilder sen från nuet. Aja, nu ska vi smaska vidare.
Förresten så är den nya Nordic Water Peace grymt god!

TO GABBIE

Drar till Gabriella strax tror jag. Vi ska fram till ICA och köpa nån av dom nya Ben&Jerry glassarna, iallafall jag.
Hörs!

NU ÄR DET SOMMAR

1 juni! Nu är det sommar på riktigt. Dock har det nästan varit sommar i en månad redan, varm vår med andra ord.
Ska lägga mig nu, är jätte trött efter en skoldag och sen träning. Har varit och tagit ID kort idag med.
Haha, vi var bara ungefär 8 st på träningen idag, vi är annars runt 20 st eller mer. Vart har alla tagit vägen?
Kollade nyss på Big Brother med, åh vad jag älskar det! Synd bara att det är final redan på söndag och det är ju slut då.. Förövrigt så åkte Sara ut idag, det blir en riktigt grabb final. Hm vem håller jag på?! Inte Peter iallafall, men Simon eller Martin. Vet faktiskt inte.
Nej nu ska jag sova, ska va med Gabriella imorn och så måste jag klippa gräset. Godnatt!

RSS 2.0